Beoordelingen van Italgusto Hekelingen

Recente recensies van Italgusto Hekelingen

5 sterren na 248 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk als altijd!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede levering en eten gehad. Laatste bestelling was door drukte iets later maar belde keurig om dit te melden. Het eten van vorige bestelling was gaar en goed op smaak. We hebben dan ook heerlijk gegeten. Zeker een aanrade, ik blijf ook elke keer weer terug komen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak alleen waren ze vandaag niet echt warm. Heel jammer

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gegeten . Heel erg lekker verse ingrediënten ! En precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten eindelijk een pizza zoals deze hoort te zijn. Prettig geholpen en op tijd alles klaar. Voor herhaling vatbaar.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg lekker en heel snel bezorgd, super!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil nooit 5 sterren geven omdat ik vind dat er altijd wat te verbeteren is. Maar bij ItalGusto kan ik het bij de pizza's niet bedenken. Top kwaliteit en service, bezorging op tijd en de pizza's nog heet. Aanrader!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren fenomenaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker zoals gewoonlijk. En er is netjez gebeld dat het iets langer duurde zoals gepland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:30 besteld 20:20 geleverd.bijna 2 uur. ben niet boos! kan druk zijn maar zo lang kan niet.maar dan ben je wel over je honger heen, pizza,s waren top maar bijde een helf op rest zo de prullebak in zonde loop niet weg maar werk er aan groetjes

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en super snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zeker voldoende, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pasta's zijn heerlijk bij italgusto

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 6 personen, smaakte weer prima. Goed warm en netjes op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en het was goed

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Kwam precies op de afgesproken tijd bezorgen

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld maar was heel goed mijn man had de lasagna en ik spaghetti. Smaak was prima. Precies op tijd geleverd. Wij zijn heel tevreden

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten! Nette vriendelijke bezorgers, eten is altijd warm. Top!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tis eigenlijk altijd goed. Heerlijke pasta! En zelfs op zaterdag niet heel lang wachten.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en lekker!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede produkten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Pizza goed op temperatuur

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten lekker van smaak

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd 2 heerlijke calzone. Heel groot en heel veel vulling.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte prima. Wij hadden een pizza Calzone en Lasagna besteld. Heerlijk gegeten, netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza, beste van Spijkenisse

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, helemaal blij dat sinds kort Pizzabrood op de online kaart staat! Houden onze kinderen van :) Scheelt weer bellen.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, eten op smaak en warm.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tris do pasta al forno wat vlak van smaak, had iets hoger op smaak gemogen. Lasagna heerlijk. Fruti di mara pasta anders als voorheen. Iets te veel saus naar mijn idee en voorheen was de saus anders met een pepertje erin en ook de vulling was meer. Verder wel lekker. Qua hoeveelheid allemaal dik in orde. Zelfs aan de vele kant. Leuke attentie ivm verjaardag. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk weer zeer goed gegeten

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren deze mail aan u verstuurd; Goedenavond , Vanavond 2 pizza’s calzone besteld en het deeg van beide pizza’s was niet goed gaar. Wij hebben geen behoefte aan een nieuwe maar we wilde het u wel laten weten.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd geleverd

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en weer net zo lekker als altijd ! Deze keer was de pizza zelfs voorgesneden, super !

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza’s, knapperig en rijk belegd. En worden altijd snel en op tijd bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruim op tijd

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker !!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle levering

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

salmone spaghetti is heel lekker; bezorger heel vriendelijk

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse pizza’s uitstekend van smaak en goed op temperatuur. Heerlijke tiramisu!!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat makkelijk. Communicatie over bestelling zoals doorgeven aflevertijd is goed. Kwaliteit en smaak van de pasta's is prima. Heerlijk gegeten gisteren.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer mooi op tijd

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord: Perfect! Heerlijk eten en goede service.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza werd ruim voor aangegeven tijd bezorgd. Gewrldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen de topping ontbrak van een pizza, terwijl we hier wel voor betaald hadden plus extra fooi...

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd, en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza goede levering personeel erg aardig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en precies op tijd bezorgd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Top!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren heel snel met bezorgen, top

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds de lekkerste pizza van spijkenisse! Heerlijk

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza .

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties. Goed warm. Prettig dat je zelf een pizza kunt samenstellen.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon vertrouwt ik krijg wat ik verwacht en bij drukte word je netjes geïnformeerd dat het wat langer duurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top gister zeker die galzone met extra knoflook thnx

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed van kwaliteit en smaak heerlijk.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas mijn moederdag een beetje verpest. Ik had drie pizza's besteld. Twee daarvan waren prima, maar een van de pizza's was helemaal fout. Ik had een vegetale besteld en meerdere ingredienten ontbraken. Ik had gebeld en mij werd een excuus gegeven dat het erg druk was. Ik begrijp dat het druk is en dingen niet altijd gaan zoals ze moeten, maar waarom moet ik daardoor een minder goede pizza ontvangen? De pizza zelf was oke van smaak, maar de keren daarvoor smaakte hij beter. Verder werd er voor de volgende keer 10% korting aangeboden. Ik vind het maar een magere oplossing. 10% korting omdat ik niet de juiste pizza heb gekregen. Ik zou wel 10% betalen, maar niet een pizza nemen met 3 euro korting omdat jullie de pizza hebben verpest. Ik zal in het vervolg wel bestellen, maar hoop dat er een sterker goedmakertje geregeld kan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ene pizzabodem was niet helemaal doorbakken en ze waren lauw.. jammer hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en bezorging op tijd dien je wenst!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een woensdag avond besteld. Zeer snelle bezorging. Heerlijk gegeten. De pasta was zoveel dat ik die de volgende dag als lunch nog heb gegeten. Via de eigen website besteld waardoor je nog een leuke kleine attentie erbij krijgt.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zaak Goede service en houden rekening met allergieën Wij zijn groot fan

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Belde zelfs dat ze 15 minuutjes later zouden zijn, erg netjes. Pizza's smaken ook heerlijk!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Wel grote portie, dus waar voor je geld. Jammer dat het kinderportie kip roomsaus met Champions erg peperig was. Die hebben we laten staan.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Word iets later bezorgd Dan verwacht. Ik vond het heel netjes dat ikhierover werd gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza. Top risotto. Aanrader

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten en geweldig snelle bezorging met warm (perfect) eten.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk prima!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza en razendsnel bezorgd, zoals gebruikelijk. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en pasta’s levering van gerechten van te voren bekend gemaakt en is voor 90% op die tijd geleverd. Kan Italgusto aanbevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed. Pizzas en andere gerechten worden heet aangeleverd. Stokbrood met kruidenboter erbij is echt een aanrader!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het zeer goede maaltijd

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer wederom top

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en op tijd en warm bezorgd! Top!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat in deze tijd wanneer er via Ideal wordt betaald vooral ter beschermming van uw bezorgers de transactiekosten ten laste van de klant komen. Ook al is het maar EURO 0.25

Reactie van Italgusto:Beste klant, het is niet zo dat nu in deze tijd met Ideal wordt betaald ter bescherming van onze bezorgers. Men kon/kan altijd al via Ideal betalen echter de transactiekosten van 0,25 cent wordt niet door ons bepaald maar door Ideal zelf. Wij als ondernemer krijgen dit bedrag niet en gaat buiten ons om. Wijzelf geven de voorkeur aan een pin betaling a/d deur. Ook hier wordt er in deze periode goed op gelet dat er voldoende afstand in acht wordt genomen tijdens het pinnen en hier zijn voor de klant geen kosten aan verbonden.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor eerste x top thnx

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels voor de 4de keer besteld. Wederom heel lekker gegeten. Hoge kwaliteit en het is nog heet als het bezorgd wordt. Ook weer stip op tijd bezorgd. Onderhand een favoriet aan het worden. Top!!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tagliatelle met scampi waren heerlijk. Per ongeluk kregen wij een andere pizza dan besteld. Toen we dit aangaven werd gelijk een gratis pizza aangeboden. Dat vonden wij niet nodig, de pizza die we kregen was ook super lekker!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s zijn heerlijk en waren snel bezorgd (binnen 30 minuten). Er had wel iets meer salami op de pizza salami gemogen.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de pizzas zijn erg lekker. De kinderen eten de spaghetti Bolognese en vinden het heerlijk! Enige puntje is de pizza salami die is wat karig belegd.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en mailtje met verwachte leveringstijd is fijn. Pizza was lekker ,bolognesesaus had wel iets dikker gemogen smaak was wel goed.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader; pizza carpaccio... naar Italië momenteel niet mogelijk, maar met de pizza van italgusto haal je Italië in huis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en pasta.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed en levering op tijd

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza en pasta! Bezorging binnen de afgesproken tijd

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pasta’s en altijd snel bezorgd!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat een behoorlijk deel van de pizza aan de doos geplakt.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizzas en een snelle levering. Top!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenmorgen, Wij hebben gister een bestelling geplaatst, 2 keer de lasagne, 1 calzone en een pizza mageritha met kip en champignons. De pizza’s waren goed te doen maar de lasagne leek wel een grote deegbal en hebben we zo weggegooid. Jammer!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s omgeving Nissewaard!! En de spareribs waren ook heerlijk mals👌🏻 Alleen zou de keuze beter zijn geweest om naast de gepofte aardappel ook te kunnen kiezen voor patat.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig beleg op de pizza's, mag wel wat meer. Hadden ook iets langer in de oven gemogen.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel graag bij Italgusto. Goede service, maar bovenal lekker eten! Keep up the good work!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goede snelle en vooral vriendelijke bezorging

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pasta met grote stukken zalm. Prima op tijd geleverd. De temperatuur was uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk wel een beetje aan de koude kant, heb al een paar keer besteld hier de pasta is ook heerlijk. Zeker weten mijn vaste plek nu ik verhuisd ben. De Bezorger is ook erg vriendelijk

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, heerlijke pizza's en spaghetti carbonara!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, supersnelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iedere keer als ik wat bestel bij Italgusto is het weer heerlijk en goed!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hebben er van genoten! Bedankt weer voor de goede service!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza van gisteravond was helemaal doorweekt, niet wat we hadden verwacht van een mixgrill. Hij is dan ook in de prullenbak beland. Erg jammer.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klant cq collega van het eerste uur en blijf je volgen zolang jij die heerlijke dunne pizza bodems maakt. Ruim 20jaar geleden at ik de eerste bij papagallo, daarna volgende nog veel meer zaken naast xenos im de voormalige patatzaak, in brielle, etc en al je trouwe klanten volgenden en dat komt maar door 1 ding; DE GEWELDIGE CONSTANTE KWALITEIT ETEN JIJ SERVEERT Ik weet dat je droomde van ooit een restaurant in spijkenisse maar super moeilijj werd tegengewerkt door de gemeente. Hopelijk heb je daar geen last meer van en anders geef ik ze wel een schop onder hun kont. Fijne kerstdagen en een gezegend nieuwjaar.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al 3 maal vrij recent besteld, kwaliteit is t telkens echt heel goed! Pizza zijn goed belegd en producten zijn vers.. Heerlijk! Hou dit vol!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snelle levering

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw wat een heerlijke pizza weer!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas by het laatste stukje een haar in de rand van mn pizza

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede en vriendelijke service en altijd heerlijk eten!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorgservice

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en vers..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit pizza's. Snelle levering.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en smaakvol eten. Nette porties. Aanrader om de hele kaart uit te proberen!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en betalen. Afhaal tijd kiezen en mooi op tijd klaar. Lekkere goed gevulde pizza!

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza carpaccio besteld. Zeer rijkelijk belegde pizza's die ook nog eens top smaken. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuw recept/oven? Pizza's smaakten beter dan ooit.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beleg van de pizza's was karig. Er mag wel wat meer op. De vorige keer werd er een pizza salami besteld met extra ham, maar toen was de helft van de salami vervangen door ham. Deze keer als je de salami pizza's snijdt, zat er niet eens op iedere punt salami. De 4 stagoni lag ook maar hier en daar een champignon of stukje paprika. Kortom de pizza's mogen wel wat rijkelijker belegd worden.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was heerlijk, met lekkere stukken zalm. En het stokbrood met knoflookboter was lekker vers.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en super snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en heel snel bezorgd !

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Alsof je in Italië eet. Ook brood met kruidenboter smaakt 'originale'

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta pollo, en binnen 30 minuten bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd en goede kwaliteit

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s van Nissewaard👌🏻 Bezorger ook altijd netjes op tijd top! Helaas deze keer mijn rucola vergeten op de pizza. Kan een keer gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza oke. Lasange geen smaak aan en kwam niet uit de oven.( Bah niet lekker) Heb het weggegooid. Mvg Corrine

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vandaag samen met mijn liefje maar weer eens een pizza besteld bij Italgusto Deze waren zoals wij Slandenaars zeggen buttegeweun en dat zijn ze zeker, ze waren in goed Nederlands, TONGSTRELEND. Niet alleen de bakkunsten van deze pizzatovenaar zijn bijzonder, maar ook zijn persoonlijkheid is bijzonder. We waren al even niet meer geweest i.v.m. een lange vakantie, maar hij nam de moeite om ze persoonlijk te overhandigen. Toen ik een opmerking had over de kistjes van Bourgogne én Amarone wijnen die ik zag staan in de zaak én over mijn liefde voor deze wijnen kreeg ik tot mijn vreugde een fles wijn van deze kerel. Slot conclusie van dit verhaal is, deze kerel maakt niet alleen toffe pizza’s, maar is zelf ook een toffe gast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer bellissimo!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel goed ! Alleen was het gratis blikje drinken vergeten , de bezorger gaf aan hier voor terug te willen komen maar dat vonden wij niet nodig .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de pizza tonijn mag naar mijn smaak iets meer tonijn en minder ui. Verder zoals gewoonlijk weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere warme pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer hete smakelijke pizza's. De bambino is ideaal voor kinderen.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Snel bezorgd. En goed heet nog. Moeten zelfs de pasta laten afkoelen. Wij zijn fan.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld en altijd super lekker !!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer wordt bij het bezorgen iets op de pizza doos gezet,waardoor het deksel op de pizza plakt en de helft van de pizza aan het deksel hangt.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super snel bezorgd en echt heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zelf afgehaald. Pizza's waren prima, erg lekker. Pasta met saus was niet geweldig. |de bolognaise saus had een beetje kaneelsmaak en de tomatensmaak gaf hetzelfde idee als je vergeet de tomatenpuree te monturen. Pasta was te gaar. De beloofde gratis cola hebben we niet gekregen.

Reactie van Italgusto:Beste klant, dank u voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de pasta niet geheel naar wens was. In onze saus gebruiken wij echter geen kaneel. Bij een volgende bestelling die u plaats, geeft u dan aan dat u nog een frisdrank extra tegoed heeft.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect weer. Lekkere volle smaak in pasta saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekede pizza . helaas blikje vergeten. dit kwam door de drukte

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van heerlijke pasta’s, goed op temperatuur en de snelle bezorging. Een echte aanrader.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's altijd goed. Bezorging prima. Risotto vreselijk zout. Jammer

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer perfect !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk en precies op de aangegeven tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgster!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zo in de doos gegooid zag er niet uit

Reactie van Italgusto:Beste heer/mevr. Van Dillen, dank u voor uw feedback en onze excuses voor de bezorging. Wij zullen onze medewerkers erop aanspreken om zorgvuldiger met de bestellingen om te gaan tijdens het bezorgen zodat deze situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer een heerlijke pizza en op tijd bezorgd!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en vers, bedankt.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging , goede smaak en ook nog eens warm! Super

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers, knapperig, Italiaans en precies op de afgesproken tijd! Zoals gewoonlijk weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende galzone goed gevuld en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als gewoonlijk het was weer heerlijk,

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pasta met voldoende groente. Heerlijk genoten. Zal zeker blijven bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn niet echt pizza eters, maar deze waren fantastisch. Waarschijnlijk zullen we nu iets meer pizza eten.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. En het was wederom bijzonder lekker.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima geregeld. lekkere pizza's

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, supperlekkere ribbetjes en oom een heerlijke pasta

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

overheerlijke pizza goed belegd,handig dat je op de hoogte gehouden word van je bestelling nette bezorger,zeker aanrader

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was delicious and good service @home We will come back

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot Italgusto fan!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd; grote porties en prima van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, netjes op tijd en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste bestelling en dat is zeker goed bevallen! Heerlijk en niet te lang hoeven wachten. Er zullen er zeker meer volgen! Dank medewerkers van Italgusto!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is van goede kwaliteit en erg lekker! Zeker aan te raden!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer heerlijk zoals altijd

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en goede kwaliteit

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta weer. En ruim voldoende. Op tijd bezorgd.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke pizza zoals dje die verwacht. Het smaakt als Italië in Nederland!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het gevoel van een echte traditionele Italiaanse pizza of pasta krijg je hier gegarandeerd. Wat een uitmuntende kwaliteit levert dit bedrijf. Hier zit liefde in de bereiding van de maaltijden.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en precies op afgesproken tijd bezorgd.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu meerdere keren besteld, heel goed. Jammer gratis drankje vergeten ;)

Reactie van Italgusto:Beste heer/mevrouw vd Heijden, dank u voor uw positieve feedback. Onze excuses dat het drankje vergeten is mee te geven. Waarschijnlijk door de drukte vergeten, u heeft er dan 1 tegoed van ons. Bij uw volgende bestelling kunt u dit aangeven, dan krijgt u alsnog het drankje erbij.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging heel eenvoudig. Fijn dat er ook direct afgerekend kon worden. Vaak geen contant geld in huis. Je weet hoe lang het ongeveer duurt, voordat het afgeleverd wordt. In ons geval was het er zelfs veel eerder.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!!!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sowieso mijn favoriete restaurant maar de aubergines waren dit keer niet zachtgekookt en ik miste de knoflooksmaak in de pastasaus. Ook was de groente iets minder in hoeveelheid en is de prijs verhoogd, wat niet erg is, als de smaak maar net zo goed blijft zoals in het begin. :)

Reactie van Italgusto:Beste Mar, dank u voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat het gerecht niet helemaal naar uw wens was. We hebben uw feedback doorgegeven aan de kok en zullen hier in de toekomst op letten. Bij de vegetale saus zit normaal geen knoflook, vandaar dat u dit niet heeft geproefd. Mocht u bij welk gerecht dan ook knoflook willen, dan kunt u dit extra aangeven. Vriendelijke groet van het Italgusto team

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De website is zeer toegankelijk. Maklelijk te bestellen. Je krijgt de juiste informatie tijdens de bestelling, ook dat het onderweg is. Het eten is echt Italiaanse kwaliteit en smaakt heerlijk. Een aanrader. Leuk dat extraatje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke goed gegeten. Pizza zoals het hoort te zijn. Lang geleden dat ik ze zo lekker heb gegeten. Ga zo door, ik ben vaste klant nu.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met verse ingedienten. Meerdere keren bestelf en altijd heet op tafel. Wij kiezen voor niemand anders meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaak pizza, maar deze pizza’s zijn toch echt wel het lekkerste! En bezorging altijd super snel, eerder als afgesproken tijd. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, precies naar mijn verwachting qua krokantheid. Je merkt ook meteen dat het geen lopende band pizza is, maar vers gemaakt. Top en bezorging was ook precies op tijd. Aanrader!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede pizza, maar werd een uur eerder dan afgesproken bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes afgeleverd . heerlijk gegeten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza en pasta in Spijkenisse van een echte Italiaan ??

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en snel bezorgd

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe kan de pasta in hemelsnaam zo goedkoop en zo goddelijk zijn?? En de bezorging is ook absurd snel. Ik bestel nergens anders meer pasta.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, prima prijs! Vriendelijke bezorger.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed en levering op tijd

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekkere gerechten, zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen bij vrienden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn erg tevreden. Wat een goed gevulde pizza. En ook een goede/ snelle bezorging. Wij gaan er zeker meer bestellen. Ga zo door!

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk!

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke Pizza en goed warm. Precies op de aangegeven tijd bezorgd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader dus. Duidelijke site. Tip: bij de keuze voor blikje frisdrank ontbreekt de keuze geen of water.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's laten bezorgen. Werden precies op de gevraagde tijd bezorgd. Pizza's waren nog warm en smaakten lekker.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pasta met groente, ontzettend van genoten! Goed gevuld en lekkere smaak.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De lasagne besteld. Was goed van smaak, heet en meer dan genoeg. De pizza’s zijn ook erg lekker.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Een pizza zoals een pizza hoort te zijn. Volgens mij met de hand gemaakt en met lekkere ingrediënten. Hier kom ik zeker terug.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza,s besteld maar te veel mozzarella en iets te weinig gorgonzola.

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer van goede kwaliteit, lekker, warm en snel bezorgd. Top!

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden een bestelling gedaan. Kwartier voor afgesproken tijd werdt het bezorgd. Met als gevolg dat 1 van de personen nog niet thuis was.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super netjes op afgesproken tijd gewoon goed niets op aan te merken

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de pasta als de pizza waren heerlijk. En de bezorging was zeer snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Keurig op tijd bezorgt.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had lasagne en salade besteld, beiden heerlijk en vers. Levering op tijd en een gratis blikje frisdrank en B&J ijsje. Een aanrader om bij Italgusto te bestellen!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta-gerechten zoals ze bedoeld zijn! Geen massa-produkt, maar volgens origineel home-made cooking principe. Grote porties ook! Prima vriendelijke bezorger.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Pasta en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.